Over ons

‘De natuur, de hele dag bezig mogen zijn in de frisse buitenlucht én mijn technische interesse voor landbouwmachines, is wat mij aantrekt in dit beroep’

Over ons

De natuur, de hele dag bezig mogen zijn in de buitenlucht én mijn technische interesse voor landbouwmachines, is wat mij aantrekt in dit beroep.

BW Jansen

‘In eerste instantie heb ik parttime kennisgemaakt met de wereld van groenvoorziening. De natuur, de hele dag bezig mogen zijn in de buitenlucht én mijn technische interesse voor landbouwmachines, is wat mij trekt in dit beroep. In het jaar 2000 heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. Nu 17 jaar later heb ik er nog steeds veel plezier in en heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

‘Wij bedienen elke klant. Groot of klein.’

Nu, 17 jaar later, kan ik nog steeds volmondig zeggen dat mijn werk mijn passie is. Elke dag is anders en weer of geen weer, er is altijd genoeg te doen. Met één vaste werknemer in dienst en veel samenwerkingsverbanden met bedrijven in de omgeving, is geen klus ons te groot. Particulieren, landgoederen, campings en natuurorganisaties: wij bedienen elke klant, groot of klein.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij helpen u graag!